Как се поръчва

С цел да направим пазаруването Ви от нашия електронен магазин по-бързо и лесно, можете да заявите Вашата поръчка БЕЗ да е необходимо да сте регистриран потребител. След като изберете продукт, който желаете да поръчате, натиснете бутона “Добавете”. Влезте в “кошницата”, където ще видите добавения артикул, след което натиснете “Поръчка” и посочете “Поръчка като гост”.


Попълнете Персоналната информация, като посочите: Име, Фамилия, E-mail и актуален телефон за връзка. Попълнете “Адрес”, където ще бъде доставена поръчката Ви. Може да посочите адреса на офиса на куриерска фирма “Еконт Експрес”, ако желаете артикула да ви бъде доставен до там, но задължително отбележете “Офис Еконт” в полето "Допълнение към адрес".  При финализиране на поръчката, очаквайте обаждане от нас, за потвърждение.

Ако желаете при следващите Ви поръчки да спестявате време, можете да се регистрирате от бутона “Регистрация на профил”. Тогава ще имате лесен достъп до цялата история на поръчките Ви и техния статут, както и ще имате предимството да получавате предварително информация за предстоящи промоции.

*При регистрацията трябва да въведете адреса, който ще се използва за доставка, или адрес на офис на куриерската фирма “Еконт Експрес”. Вашето име и фамилия, e-mail, телефон(и) за връзка. Необходимо е да изберете и парола.

 

Как да променя съдържанието на поръчката си?

- За да премахнете продукт от списъка изберете опцията “Премахване” и натиснете бутона “Обнови”.

- Ако желаете да закупите 2 или повече броя от един продукт променете количеството на желания от Вас брой в полето "Количество" и натиснете бутон "Промяна".

Уважаеми клиенти, имайте в предвид, че при финализиране на поръчката ви, крайната цена е без включена доставка!!!

Внимание!!!

При представяне на телефонен номер, на който не можем да се свържем с вас за потвърждение на поръчката, продуктите няма да бъдат изпратени и доставени!!!

Powered by Opencart © 2013 on behalf of LexiconBG. Designed by Studio Net EOOD